Komarnice

Ne dozvolite da u Vašem domu smetaju nepoželjni i uporni gosti.
Kukci i insekti neka ostanu pred vašim domom tako da ih zaustavite velikim izborom naših komarnika.
Prema potrebama, dostupno je nekoliko vrsta/opcija izvedbe komarnika.

Klizni komarnici

Uporaba kliznog komarnika je iznimno funkcionalna, praktična i učinkovita. Posebna učinkovitost se iskazuje kod kliznih prozora i vrata, tj. u slučaju kad želimo zaštitu od kukaca samo na pola prozora ili vrata. Isti se sastoji od klizne mrežice koju po želji pomičemo lijevo-desno po elementu.
Moguća je izrada i dvokrilne klizne komarice, sa dva krila koja kližu.

Plise komarnici

Plise komarnici su najnoviji sistem samostojnih komarnika i namjenjeni su za zaštitu od insekata za prolaze na balkon ili terasu. Izrađeni su točno po mjeri i garantiraju vam zaštitu.

Upravljanje plise komarnika je slično unutarnjim plise sjenilima samo što je horizontalno. Mrežica komarnika se složi u paket i otvara se kao harmonika. Otvaranje i zatvaranje je moguće sa vanjske i unutarnje strane. Plise komarnik se može ugraditi na sve vrste vrata i za njih nije potrebno puno prostora.
U zatvorenom položaju mreža je skrivena u kutiji komarnika. Kod zatvaranja, odnosno otvaranja možemo je lagano zaustaviti u bilo kojem položaju. Plise komarnik je odlično rješenje za izlaze na terase i balkone i zato jer na podu ne postoji nikakva prepreka na koju bi se mogli spotaknuti.

Okvir komarnika je izrađen iz visokokvalitetnog ekstrudiranog aluminija. To garantira dug životni vijek otporan je na koroziju i ne krivi se.

Mreža tog komarnika je otporna na vremenske utjecaje. Njeno održavanje je jednostavno jer se može prati vodom.

Rolo komarnici

Mreža tog komarnika je otporna na vremenske utjecaje. Njeno održavanje je jednostavno jer se može prati vodom.Rolo komarnik je najprodavaniji komarnik u našoj ponudi.
Rolo komarnici u našoj ponudi su renomiranog proizvođača Bettio.
Klasični rolo komarnik je idealno rješenje za prozore gdje je potrebno prolaziti van (npr. za zalijevanje cvijeća). Kad komarnik dignete on se kao roleta namata u kutiju. S našim komarnicima ćete imati udobnost u svom domu i neće vam smetati komarci, muhe i ostali nametnici.
Komarnik se može staviti direktno na okvir prozora ili udaljiti te pričvrstiti na ‘špalu’, ovisno detalju.
Isto tako, komarnik se može postaviti bočno, tako da se pokreće lijevo-desno, što se ne preporuča za velike visine.

Rolo komarnici u kutiji zajedno sa roletom

Ukoliko postavljate novu stolariju sa roletama, najbolja opcija je odmah uključiti i komarnike u roletne kutije.
Ti komarnici su vrlo efikasni i jednostavni, ne zauzimaju ništa mjesta van roletne kutije i vodilice koja je u ovom slučaju dupla, jedna vodilica za rolete te druga za komarnik.
Komarnik je smješten između roletnih lamela i prozora, tako da komarnik nije na direktnom udaru vjetra ako se roleta zatvori.

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Centar za postavke privatnosti

Koristimo kolačiće

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisnickog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.

Što je kolačić?
Kolačić je informacija spremljena na Vaše racunalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obicno spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogucava stranici da prikaže informacije prilagodene Vašim potrebama.
Kolačići mogu spremati širok raspon informacija. Ipak, sve informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogucite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste omogucili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem racunalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti postavke internetskog preglednika tako da sami odaberete hocete li odobriti spremanje kolačića, da automatski pri zatvaranju internetskog preglednika obrišete spremljene kolačiće i slicno.

Kako onemoguciti kolačiće?
Iskljucivanjem kolačića odlucujete da li hocete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem racunalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.
Ako onemogucite kolačiće, necete moci koristiti neke od funkcionalnosti na našim web stranicama.

Kakve kolačiće koriste naše stranice i zašto?
Naše stranice koristi kolačiće s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vam omogucile bolje korisnicko iskustvo. Kolačići se koriste za pamcenje korisnickih podataka i postavki.

Kakvi još kolačići postoje na našim stranicama?
Postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići postavljeni su za normalno funkcioniranje odredenih mogucnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogucujemo kolačiće društvenih mreža (Facebook), servisa za mjerenje posjecenosti (Google Analytics i Gemius Audience) te oglašivackih mreža poput Google AdSensea.

Dodatne informacije
Trenutno postoji nekoliko web-stranica za iskljucivanje pohranjivanja kolačića za razlicite servise. Više informacija možete saznati na sljedecim poveznicama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.eu/
http://www.aboutads.info/choices/