Prozori su vrlo zahtjevan građevinski element i imaju vrlo velik utjecaj na ukupni vizualni dojam nekog objekta.
Služe za dobivanje neophodnog zraka i svjetlosti u unutrašnjosti objekta.
Prozori uz neke druge građevinske dijelove čine ovojnicu nekog zatvorenog prostora (stambenog, poslovnog,..) te kao takvi moraju zadovoljavati neke bitne uvjete, a to su: zaštita od kiše, hladnoće i buke; omogućavanje prirodnog osvjetljenja; omogućavanje prirodnog dotoka svježeg zraka; zaštita od provale.

shadow

Vrata su vrlo važan dio nekog objekta, kao prvi dio s kojim imamo dodir kada ulazimo u objekt te bi kao takva trebala biti sigurna, masivna, originalna te zadovoljavati u estetskom pogledu.
Otvorena vrata omogućavaju ventilaciju i izravno osvjetljenje, a zatvaranje sigurnost, toplinsku izolaciju, te zaštitu od buke, propuha i požara.

shadow

Klizne stijenke se ističu svojomfunkcionalnošću i jednostavnim rukovanjem uz maksimalno iskorišten prostor, što je u današnje vrijeme vrlo bitan čimbenik. Klizne stijenke odličan su izbor kao panoramski otvori, ali isto tako i za manje izlaze na terase ili vanjski prostor.


shadow

Harmostijenke pružaju komfor na najvišoj razini jer svojim otvaranjem ujedinjuju unutarnji (zatvoreni) prostor sa vanjskim. Otvorena harmostijenka nam omogućuje nesmetan pogled i komunikaciju sa vanjskim prostorom, te kao takve su izvrsan odabir za panoramske otvore, gdje želimo otvaranjem stijenke imati panoramu bez smetanja pogleda profilima krila stolarije.
Kod izvedbe ovakvih stijenki potrebno je velika preciznost, znanje i iskustvo, a tako izvedene su upravo naše harmostijenke!
Uz aluminijske harmostijenke (Schüco ASS 70FD) u ponudi su i PVC harmostijenke koje se izvode u Schüco PVC serijama (Corona CT 70 AS i Corona SI 82).

shadow

Grilje su zaštitni znak mediterana, tradicija ukusa, harmonije i stila.
Između različitih sistema zaštite i zamračivanja prisutnih u mediteranskoj arhitektonskoj tradiciji, grilje bez sumnje zauzimaju počasno mjesto. Zahvaljujući svojoj visokoj estetskoj vrijednosti kao komponente fasade, daju prestiž, harmoniju i ljepotu svakom objektu.
U ponudi su neizostavne ALU grilje, koje su u zadnje vrijeme potpuno preuzele tržište istih, ali u ponudi imamo i PVC grilje, tako da kupci mogu birati materijal izrade i seriju.
Isto tako, kupci mogu izabrati između zaokretnih, kliznih ili harmo grilja, prema potrebi i tehničkom rješenju.

shadow
Rolete
shadow

Ne dozvolite da u Vašem domu smetaju nepoželjni i uporni gosti.
Kukci i insekti neka ostanu pred vašim domom tako da ih zaustavite velikim izborom naših komarnika.
Prema potrebama, dostupno je nekoliko vrsta/opcija izvedbe komarnika.

shadow

Centar za postavke privatnosti

Koristimo kolačiće

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisnickog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.

Što je kolačić?
Kolačić je informacija spremljena na Vaše racunalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obicno spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogucava stranici da prikaže informacije prilagodene Vašim potrebama.
Kolačići mogu spremati širok raspon informacija. Ipak, sve informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogucite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste omogucili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem racunalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti postavke internetskog preglednika tako da sami odaberete hocete li odobriti spremanje kolačića, da automatski pri zatvaranju internetskog preglednika obrišete spremljene kolačiće i slicno.

Kako onemoguciti kolačiće?
Iskljucivanjem kolačića odlucujete da li hocete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem racunalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.
Ako onemogucite kolačiće, necete moci koristiti neke od funkcionalnosti na našim web stranicama.

Kakve kolačiće koriste naše stranice i zašto?
Naše stranice koristi kolačiće s primarnim ciljem kako bi naše web stranice vam omogucile bolje korisnicko iskustvo. Kolačići se koriste za pamcenje korisnickih podataka i postavki.

Kakvi još kolačići postoje na našim stranicama?
Postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići postavljeni su za normalno funkcioniranje odredenih mogucnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju. Trenutno omogucujemo kolačiće društvenih mreža (Facebook), servisa za mjerenje posjecenosti (Google Analytics i Gemius Audience) te oglašivackih mreža poput Google AdSensea.

Dodatne informacije
Trenutno postoji nekoliko web-stranica za iskljucivanje pohranjivanja kolačića za razlicite servise. Više informacija možete saznati na sljedecim poveznicama:
http://www.allaboutcookies.org/
http://www.youronlinechoices.eu/
http://www.aboutads.info/choices/