Prozori su vrlo zahtjevan građevinski element i imaju vrlo velik utjecaj na ukupni vizualni dojam nekog objekta.
Služe za dobivanje neophodnog zraka i svjetlosti u unutrašnjosti objekta.
Prozori uz neke druge građevinske dijelove čine ovojnicu nekog zatvorenog prostora (stambenog, poslovnog,..) te kao takvi moraju zadovoljavati neke bitne uvjete, a to su: zaštita od kiše, hladnoće i buke; omogućavanje prirodnog osvjetljenja; omogućavanje prirodnog dotoka svježeg zraka; zaštita od provale.

shadow

Vrata su vrlo važan dio nekog objekta, kao prvi dio s kojim imamo dodir kada ulazimo u objekt te bi kao takva trebala biti sigurna, masivna, originalna te zadovoljavati u estetskom pogledu.
Otvorena vrata omogućavaju ventilaciju i izravno osvjetljenje, a zatvaranje sigurnost, toplinsku izolaciju, te zaštitu od buke, propuha i požara.

shadow

Klizne stijenke se ističu svojomfunkcionalnošću i jednostavnim rukovanjem uz maksimalno iskorišten prostor, što je u današnje vrijeme vrlo bitan čimbenik. Klizne stijenke odličan su izbor kao panoramski otvori, ali isto tako i za manje izlaze na terase ili vanjski prostor.


shadow

Harmostijenke pružaju komfor na najvišoj razini jer svojim otvaranjem ujedinjuju unutarnji (zatvoreni) prostor sa vanjskim. Otvorena harmostijenka nam omogućuje nesmetan pogled i komunikaciju sa vanjskim prostorom, te kao takve su izvrsan odabir za panoramske otvore, gdje želimo otvaranjem stijenke imati panoramu bez smetanja pogleda profilima krila stolarije.
Kod izvedbe ovakvih stijenki potrebno je velika preciznost, znanje i iskustvo, a tako izvedene su upravo naše harmostijenke!
Uz aluminijske harmostijenke (Schüco ASS 70FD) u ponudi su i PVC harmostijenke koje se izvode u Schüco PVC serijama (Corona CT 70 AS i Corona SI 82).

shadow

Grilje su zaštitni znak mediterana, tradicija ukusa, harmonije i stila.
Između različitih sistema zaštite i zamračivanja prisutnih u mediteranskoj arhitektonskoj tradiciji, grilje bez sumnje zauzimaju počasno mjesto. Zahvaljujući svojoj visokoj estetskoj vrijednosti kao komponente fasade, daju prestiž, harmoniju i ljepotu svakom objektu.
U ponudi su neizostavne ALU grilje, koje su u zadnje vrijeme potpuno preuzele tržište istih, ali u ponudi imamo i PVC grilje, tako da kupci mogu birati materijal izrade i seriju.
Isto tako, kupci mogu izabrati između zaokretnih, kliznih ili harmo grilja, prema potrebi i tehničkom rješenju.

shadow
Rolete
shadow

Ne dozvolite da u Vašem domu smetaju nepoželjni i uporni gosti.
Kukci i insekti neka ostanu pred vašim domom tako da ih zaustavite velikim izborom naših komarnika.
Prema potrebama, dostupno je nekoliko vrsta/opcija izvedbe komarnika.

shadow