Komarnice

Ne dozvolite da u Vašem domu smetaju nepoželjni i uporni gosti.
Kukci i insekti neka ostanu pred vašim domom tako da ih zaustavite velikim izborom naših komarnika.
Prema potrebama, dostupno je nekoliko vrsta/opcija izvedbe komarnika.

Klizni komarnici

Uporaba kliznog komarnika je iznimno funkcionalna, praktična i učinkovita. Posebna učinkovitost se iskazuje kod kliznih prozora i vrata, tj. u slučaju kad želimo zaštitu od kukaca samo na pola prozora ili vrata. Isti se sastoji od klizne mrežice koju po želji pomičemo lijevo-desno po elementu.
Moguća je izrada i dvokrilne klizne komarice, sa dva krila koja kližu.

Plise komarnici

Plise komarnici su najnoviji sistem samostojnih komarnika i namjenjeni su za zaštitu od insekata za prolaze na balkon ili terasu. Izrađeni su točno po mjeri i garantiraju vam zaštitu.

Upravljanje plise komarnika je slično unutarnjim plise sjenilima samo što je horizontalno. Mrežica komarnika se složi u paket i otvara se kao harmonika. Otvaranje i zatvaranje je moguće sa vanjske i unutarnje strane. Plise komarnik se može ugraditi na sve vrste vrata i za njih nije potrebno puno prostora.
U zatvorenom položaju mreža je skrivena u kutiji komarnika. Kod zatvaranja, odnosno otvaranja možemo je lagano zaustaviti u bilo kojem položaju. Plise komarnik je odlično rješenje za izlaze na terase i balkone i zato jer na podu ne postoji nikakva prepreka na koju bi se mogli spotaknuti.

Okvir komarnika je izrađen iz visokokvalitetnog ekstrudiranog aluminija. To garantira dug životni vijek otporan je na koroziju i ne krivi se.

Mreža tog komarnika je otporna na vremenske utjecaje. Njeno održavanje je jednostavno jer se može prati vodom.

Rolo komarnici

Mreža tog komarnika je otporna na vremenske utjecaje. Njeno održavanje je jednostavno jer se može prati vodom.Rolo komarnik je najprodavaniji komarnik u našoj ponudi.
Rolo komarnici u našoj ponudi su renomiranog proizvođača Bettio.
Klasični rolo komarnik je idealno rješenje za prozore gdje je potrebno prolaziti van (npr. za zalijevanje cvijeća). Kad komarnik dignete on se kao roleta namata u kutiju. S našim komarnicima ćete imati udobnost u svom domu i neće vam smetati komarci, muhe i ostali nametnici.
Komarnik se može staviti direktno na okvir prozora ili udaljiti te pričvrstiti na ‘špalu’, ovisno detalju.
Isto tako, komarnik se može postaviti bočno, tako da se pokreće lijevo-desno, što se ne preporuča za velike visine.

Rolo komarnici u kutiji zajedno sa roletom

Ukoliko postavljate novu stolariju sa roletama, najbolja opcija je odmah uključiti i komarnike u roletne kutije.
Ti komarnici su vrlo efikasni i jednostavni, ne zauzimaju ništa mjesta van roletne kutije i vodilice koja je u ovom slučaju dupla, jedna vodilica za rolete te druga za komarnik.
Komarnik je smješten između roletnih lamela i prozora, tako da komarnik nije na direktnom udaru vjetra ako se roleta zatvori.